Kasvisruoka

Kantarellitacot

Kantarellitacot -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kantarelleja
    • 2 kpl sipulia
    • 2 rkl voita
    • 2 tl Bong Touch of Taste kantarelli- tai kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 dl persiljalehtiä
    • 8 kpl salaatinlehteä
    • 8 kpl pientä tacoleipää
    • 4 rkl kermaviiliä
    • Suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Pese ja puhdista sienet, jaa suuret sienet osiin ja silppua sipuli.
    2. Paista sipulia hitaasti voissa 5 minuuttia, lisää sienet ja paista, kunnes kaikki on kypsennetty.
    3. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
    4. Lisää persilja ja lusikoi sienet salaatinlehtien päälle tacoleivän sisään.
    5. Lisää päälle hieman kermaviiliä ja tarjoa heti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET