Kasvisruoka

Kasviskaalikääryleet

Kasviskaalikääryleet -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 60 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl isoa savoijinkaalinlehteä
    • 200 g metsäsieniä
    • 200 g osterivinokkaita
    • 1 kpl keltasipuli
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 2 rkl japanilaista soijaa
    • 2 dl keitettyä couscousia, valutettuna
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Voita ja rypsiöljyä

    Valmistus

    1. Keitä kaalinlehtiä muutaman minuutin ajan vedessä ja jäähdytä ne sitten jääkylmässä vedessä.
    2. Leikkaa paksu osa pois ja laita talouspaperille valumaan.
    3. Pilko sipuli sienet ja leikkaa ostervinokkaat paloiksi.
    4. Paista sipulia ja sieniä hitaasti voissa 5 minuuttia.
    5. Lisää soija ja fondi ja anna seoksen kiehua kokoon.
    6. Laita kaikki tehosekoittimeen / monitoimikoneeseen ja surauta karkeaksi massaksi.
    7. Lisää couscous ja sekoita vielä 5 minuuttia.
    8. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    9. Jaa täyte kaalinlehdille, taita kääryleiksi ja kiinnitä hammastikuilla.
    10. Paista kääryleet voissa ja öljyssä, kunnes ne ovat lämpimiä ja kauniin värisiä.
    11. Tarjoa kylmän kastikkeen ja salaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET