Kasvisruoka

Kasviskiusaus

Kasviskiusaus -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 50 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl viipaloitu sipuli
    • 3 rkl voita tai rypsiöljyä
    • 500 g suikaloitua perunaa
    • 2 dl maitoa tai vegaanista maitoa
    • 2 dl kermaa tai vegaanista kermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 2 dl viipaloituja vihreitä oliiveja
    • 0,5 dl kapriksia
    • 1 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
    • 4 dl korppujauhoja

    Valmistus

    1. Paista sipuli pehmeäksi rasvassa.
    2. Laita perunat, sipulit, oliivit, tomaatti ja kaprikset uuninkestävään vuokaan.
    3. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Varmista, että ylin kerros on perunoita.
    5. Kaada maito ja kerma vuokaan, ripottele päälle korppujauhoa.
    6. Paista uunissa 180 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes perunat ovat pehmeitä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET