Kasvisruoka, Arkiruoka

Kasvispihvit

Kasvispihvit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 dl kidneypapuja, kypsinä ja valutettuina
    • 3 dl kikherneitä, kypsinä ja valutettuina
    • 1 kananmuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl juustoraastetta
    • 1 dl korppujauhoja
    • suolaa ja pippuria
    • öljyä paistamiseen

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki aineet keskenään massaksi.
    2. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    3. Muotoile massasta pihvejä ja paista pannulla öljyssä.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET