Kasvisruoka, Vuokaruoka

Kasvissyöjän Janssonin kiusaus

Kasvissyöjän Janssonin kiusauksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 sipuli, siivutettuna
    • 3 rkl voita tai rypsiöljyä
    • 500 g perunoita, siivutettuna
    • 2 dl vihreitä oliiveja, siivutettuna
    • 0.5 dl kapriksia
    • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja, siivutettuna
    • suolaa ja pippuria
    • 2 dl maitoa tai kasvismaitojuomaa
    • 2 dl kermaa tai kasvikermaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 4 rkl korppujauhoja

    Valmistus

    1. Kuullota sipuli pehmeäksi rasvassa.
    2. Lisää sipulit, oliivit, kaprikset ja aurinkokuivatut tomaatit uunivuokaan vuorotellen perunakerrosten kanssa. Päällimmäinen kerros tulisi olla perunaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Sekoita valitsemasi maito- ja kermatuotteet Touch of Taste kasvisfondin kanssa, kaada seos uunivuokaan. Lopuksi, ripottele paistoksen pinnalle korppujauhot.
    4. Paista 180 asteisessa uunissa noin 45 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET