Kasvisruoka, Arkiruoka

Kasvissyöjän kaalikääryleet

Kasvissyöjän kaalikääryleiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    60 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 suurta savoijinkaalin lehteä
    • 200 g herkkusieniä (tapionherkkusieniä, jos löydät), paloiteltuna
    • 200 g osterivinokkaita, paloiteltuna
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 dl couscousia, keitettynä ja valutettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • voita ja rypsiöljyä

    Valmistus

    1. Keitä kaalinlehtiä muutama minuutti vedessä, jonka jälkeen siirrä ne jääveteen jäähtymään. Poista paksu lehtiruoti ja siirrä lehden talouspaperin päälle kuivumaan.
    2. Paista sipulia ja sieniä voissa 5 min. Lisää soija ja kasvisfondi, anna keittyä kasaan. Hienonna sieni-sipuliseos tehosekoittimella karkeaksi massaksi. Lisää keitetty couscous myös tehosekoittimeen, hienonna muutaman sekunnin ajan.
    3. Mausta sieniseos suolalla ja mustapippurilla.
    4. Jaa massa keitetyille kaalinlehdille ja kääri niistä kääryleitä. Sulje kääryleet cocktail-tikuilla.
    5. Paista kääryleitä voi-öljyseoksessa, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet kauniin värin.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET