Kasvisruoka

Kukkakaalikorma

Kukkakaalikorman reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • MAUSTETAHNA
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl valkosipulia
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 0.5 tl cayennenpippuria
    • 1 rkl vihreää chiliä, hienonnettuna
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 1 pieni nippu korianteria, tuoretta
    • 1 tl juustokuminaa
    • PATA
    • 800 g kukkakaalia
    • 1 dl salottisipulia, pilkottuna
    • 2 rkl voita
    • 400 g kookosmaitoa (tölkki)
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    Maustetahna:

    1. Hienonna valkosipuli ja chili, raasta inkivääri ja silppua korianteri.
    2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota korianteria lukuunottamatta kaikki ainekeset kevyesti varovaisella lämmöllä noin 5 min. ajan. Sekoita koko ajan, etteivät ainekset pala.
    3. Lisää joukkoon korianteri ja laita maustetahna hetkeksi sivuun.

    Pata:

    1. Viipaloi salottisipuli ja leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi.
    2. Sulata voi kattilassa ja ruskista sipuli-kukkakaaliseosta sekoitellen muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää maustetahna, kun kukkakaali on saanut hyvän värin.
    4. Lisää kookosmaito ja fondi. Anna padan kiehua n. 20 min., kunnes kukkakaali on pehmentynyt.
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.

    Vinkki! Tarjoa padan kanssa ateriajyviä tai riisiä.

     

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET