Kasvisruoka, Pataruoka

Kurpitsacurry

Kurpitsacurryn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 2 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
    • 2 rkl tikka masala currytahnaa
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl öljyä
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 400 ml kookosmaitoa
    • 600 g kurpitsaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 0.5 kukkakaali, nuppuina
    • 1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Kuullota valkosipulia, chiliä, inkivääriä ja currytahnaa öljyssä 2 min sekoittaen. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä minuutti.
    2. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja fondi. Anna kiehua 15 min.
    3. Lisää kurpitsa ja kukkakaali. Keitä 25-30 min, kunnes kukkakaali on pehmeää.
    4. Halutessasi voit ohentaa pataa vedellä.
    5. Mausta suolalla, mustapippurilla, currytahnalla ja fondilla. Tarjoa tuoreen korianterin ja keitetyn riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET