Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Kurpitsakeitto

Kurpitsakeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 200 g kurpitsaa, siemenet poistettuna ja kuutioituna
    • 200 g juuriselleriä, kuorittuna
    • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 rkl vaaleaa balsamicoviinietikkaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl sitruunan kuorta, raastettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, pilkottuna
    • 1 dl crème fraîchea
    • 1 dl maitoa
    • sormisuolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita yhteen öljy, valkosipuli, raastettu sitruunankuori, viinietikka ja fondi.

    2. Paloittele selleri ja kurpitsa. Laita palat uuninkestävään vuokaan.

    3. Pirskottele öljyseos pinnalle ja mausta suolalla ja pippurilla.

    4. Paahda kasviksia uunissa 200°C:ssa noin 20-25 minuuttia. Ota pois uunista, kun ne ovat pehmeitä. Soseuta persiljan kanssa tasaiseksi pyreeksi.

    5. Lisää crème fraîche ja maito. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.

     

    Tarjoa keitto kupeista tai annosmaljoista yhdessä crème fraîche-nokareen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET