Kasvisruoka, Vuokaruoka, Lisuke

Kurpitsalaatikko

Kurpitsalaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    60 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 0.5 pieni myskikurpitsa
    • 6 perunaa
    • 100 g fetajuustoa
    • suolaa ja pippuria
    • 2 rkl persiljaa (maustepurkista)
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 4 dl kermaa
    • 1 dl ruohosipulia, hienonnettuna
    • 1 kourallinen babypinaattia

    Valmistus

    1. Kuori kurpitsa ja perunat. Pilko noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Asettele siivut tasaisesti uunivuokaan.
    2. Ripottele päälle fetajuusto. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.
    3. Sekoita keskenään fondi ja kerma. Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 min, kunnes perunat ovat pehmeitä.
    4. Viimeistele ruohosipulilla ja pinaatilla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET