Kasvisruoka

Kurpitsapyörykät

Kurpitsapyöryköiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g kurpitsaa, esim. myskikurpitsaa, kuorittuna ja viipaloituna ilman siemeniä
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1.5 dl vehnäjauhoja
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 dl rucolaa, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • öljyä paistamiseen

    Valmistus

    1. Raasta kurpitsa raasteeksi.
    2. Laita kaikki ainesosat kulhoon, vatkaa voimakkaasti kunnes seos on tasainen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla.
    3. Anna taikinan levätä jääkaapissa 2 tuntia.
    4. Muotoile taikinasta pyöryköitä samalla puristaen niistä ylimääräistä nestettä pois. Paista pannulla öljyssä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET