Kasvisruoka, Keitto

Lehtikaalikeitto

Lehtikaalikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g tuoretta lehtikaalia
    • 2 rkl voita
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 rkl vehnäjauhoa
    • 8 dl täysmaitoa
    • 2 dl kuohukermaa
    • 3 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Revi lehtikaalista kovat osat irti ja revi lehdet pienemmiksi paloiksi. Keitä suolavedessä 5 min. Siivilöi.
    2. Kuumenna voi kattilassa. Kuullota keitettyä lehtikaalta ja sipulia voissa miedolla lämmöllä noin 5 min. Ripottele vehnäjauho joukkoon ja jatka kuumennusta minuutti.
    3. Sekoita joukkoon maito, kerma ja fondi. Keitä vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET