Kasvisruoka, Pastaruoka, Kastike

Linssibolognese

Linssibolognesen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

35 min

Skickat!

Ainesosat

  • 1 porkkana
  • 1 keltainen sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1.5 dl mustia linssejä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  • 1 rkl balsamietikkaa
  • Tarjoiluun
  • spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa

Valmistus

  1. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  3. Kuullota porkkanaraastetta ja sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi ja balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25 min tai kunnes linssit ovat valmiita.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  6. Tarjoile kastike spagetin kanssa, ripottele päälle raastettua parmesan-juustoa ja basilikaa.

SISÄLTYVÄT TUOTTEET