Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Linssikeitto

Linssikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    35 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 keltainen sipuli
    • 2 valkosipulinkynttä
    • 1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
    • 1 rkl punaista chiliä, hienonnettuna
    • 1 porkkana
    • 0.5 pieni purjosipuli
    • 3 dl punaisia linssejä (kuivia)
    • 2 rkl öljyä
    • 4 rkl tikka masala currytahnaa
    • 2 tl suolaa
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 2 rkl mango chutney
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 4 dl kookosmaitoa
    • pippuria

    Valmistus

    1. Kuori sipuli, valkosipuli ja porkkana. Huuhtele purjosipuli ja chilipaprika. Poista chilistä siemenet. Hienonna kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi.
    2. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja kuullota sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä noin 5 minuuttia. Lisää currytahna, porkkana, purjosipuli ja linssit. Kuullota vielä minuutti.
    3. Lisää 1 litra vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 25 min kunnes vihannekset ja linssit ovat kypsiä.
    4. Lisää kookosmaito ja keitä vielä 5 min. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla, sitruunamehulla ja mango chutneylla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET