Kasvisruoka

Linssimuhennos

Linssimuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 60 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 2 kpl isoa sipulia silputtuna
    • 5 kpl valkosipulinkynttä silputtuna
    • 2 rkl inkivääriraastetta
    • 2 rkl kurkumaa
    • 1 rkl juustokuminaa
    • 1 rkl neilikkaa
    • 2 tl kanelia
    • 2 hyppysellistä chiliä, hiutaleina tai jauhettuna
    • 3 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 3 rkl tomaattisosetta
    • 6 dl punaisia linssejä
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • Basmatiriisiä
    • Persiljaa tai korianteria
    • Jogurttia

    Valmistus

    1. Freesaa sipulia hitaasti oliiviöljyssä paksupohjassa kattilassa.
    2. Lisää 5 minuutin kuluttua valkosipuli ja inkivääri, freesaa vielä 2 minuuttia.
    3. Lisää kuivat mausteet ja tomaattipyre ja freesaa vielä 1 minuutti.
    4. Lisää 2 litraa vettä ja fondi.
    5. Lisää lopuksi linssit ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia kannen alla.
    6. Sekoita säännöllisesti.
    7. Keitto on valmis tarjoiltavaksi, kun linssit ovat täysin pehmeitä.
    8. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
    9. Tarjoile basmatiriisin, jogurtin ja yrttien rinnalla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET