Kasvisruoka, Arkiruoka, Lisuke

Lohkoperunat

Lohkoperunoiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g perunoita, lohkottuina
    • 2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai rosmariinia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita perunat, öljy, fondi ja mausteet yhteen, lisää myös suola ja pippuri.

    2. Paahda uunissa 200°C:ssa noin 25-35 min. riippuen perunalohkojen suuruudesta.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET