Kasvisruoka, Pastaruoka, Vuokaruoka

Mac n’ Cheese kasviksilla

Mac n’ Cheese kasviksilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g makaronia
    • 5 dl vahvan makuista juustoraastetta, esim. cheddar
    • 1 parsakaali, paloiteltuna
    • 100 g sieniä, paloiteltuna
    • Kastike:
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl vehnäjauhoa
    • 4 dl maitoa
    • 2 dl kermaa
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Keitä makaronit suolatussa vedessä, kunnes ne ovat al dente (noin 2 min alle pakkauksen ohjeajan). Valuta keitinvesi pois.
    2. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää maito ja kerma. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. Keitä miedolla lämmöllä noin 5 min.
    3. Sekoita makaronit ja juustoraaste kastikkeen joukkoon. Siirrä uunivuokaan, paista 200 asteessa noin 25 min.
    4. Paista sienet ja parsakaali oliiviöljyssä.
    5. Tarjoile Mac n’ cheese salaatin ja paistettujen kasvisten kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET