Kasvisruoka, Lisuke

Maissit pestolla

Maissit pestolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 maissia
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • Pesto:
    • 1 ruukku tuoretta basilikaa, hienonnettuna
    • 1 kourallinen baby-pinaattia, hienonnettuna
    • 75 g parmesaania, paloiteltuna
    • 50 g pinjansiemeniä, paahdettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 0.75 dl rypsiöljyä
    • 0.75 dl oliiviöljyä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Sekoita kaikki peston ainekset tehosekoittimessa karkeaksi tahnaksi. Tarkista maku ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    2. Poista maissien uloimmat lehdet. Keitä maisseja runsaassa vedessä 15-20 min. Suolaa keitinvesi keittämisen loppuvaiheessa. Valuta kypsät maissintähkät huolellisesti.
    3. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paahda keitettyjä maissintähkiä hetki.
    4. Nosta maissit tarjoiluastialle ja levitä pestoa niiden päälle.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET