Kasvisruoka, Lisuke

Mausteinen joulukurpitsa

Mausteisen joulukurpitsan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 7

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kurpitsa, esim. myskikurpitsa
    • 4 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 kanelitankoa
    • 3 tähtianista
    • 2 laakerinlehteä
    • 10 kokonaista neilikkaa
    • Muutaman senttimetrin kokoinen pala inkivääriä, siivutettuna

    Valmistus

    1. Halkaise kurpitsa pitkittäin ja poista siemenet. Siivuta kurpitsa 3 mm paksuisiksi siivuiksi. Nosta uunivuokaan.
    2. Sekoita valitsemasi rasva kasvisfondin ja mausteiden kanssa sekaisin. Lusikoi seos uunivuokaan kurpitsan päälle.
    3. Paista kurpitsaa uunissa 175 asteessa 30-35 minuuttia. Valele kurpitsaa valuneella paistoliemellä joitakin kertoja paiston aikana.
    4. Kurpitsan kuorta ei ole tarkoitus syödä, mutta se pitää viipaleet paremmin kasassa ja näyttää kauniille.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET