Kasvisruoka

Maustettu kurpitsa “Kurpitsakinkku”

Maustettu kurpitsa “Kurpitsakinkku” -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl kurpitsa, esim. myskikurpitsa
    • 4 rkl rypsiöljyä tai sulatettua voita
    • 2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 2 palaa kanelitankoa
    • 3 palaa tähtianista
    • 2 kpl laakerinlehteä
    • 10 kpl kokonaista neilikkaa
    • Muutama sentti viipaloitua tuoretta inkivääriä

    Valmistus

    1. Halkaise kurpitsa ja poista sisus.
    2. Viipaloi kurpitsa 3 mm paksuiksi siivuiksi.
    3. Laita palat uuninkestävään vuokaan.
    4. Sekoita voi/rypsiöljy mausteiden ja fondin kanssa ja lusikoi seos kurpitsan päälle.
    5. Paista uunissa 175 asteessa noin 30-35 minuuttia.
    6. Valele kurpitsaa kastikkeella muutaman kerran paistamisen aikana.
    7. Kuoria ei saa syödä, mutta ne näyttävät hyvältä ja pitää kurpitsan kasassa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET