Kasvisruoka, Pastaruoka

One pot -yhden kattilan pasta

One pot -yhden kattilan pastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 3

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 3 valkosipulinkynttä, ohueksi siivutettuna
    • 1 sipuli, ohueksi siivutettuna
    • 4 dl tomaattimurskaa
    • 2 dl kermaa
    • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja, siivutettuna
    • 4 dl valkoisia papuja, keitettynä ja valutettuna
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 250 g tuorepastaa, esim. fettuccine tai tortellini
    • Tarjoiluun:
    • tuoretta basilikaa
    • parmesaania, raastettuna

    Valmistus

    1. Kuullota sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Viiden minuutin jälkeen, lisää 2 dl vettä, tomaattimurska, kerma, aurinkokuivatut tomaatit, pavut sekä kasvisfondi. Kiehauta sekoittaen.
    2. Kun kastike kiehuu, sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Anna pastan kypsyä noin 5 min, kunnes se on al dente.
    3. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile basilikan ja parmesaanin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET