Kasvisruoka, Lisuke

Osterivinokkaat sipulisillin sijasta

Osterivinokkaat sipulisillin sijasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g osterivinokkaita
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • Hiutalesuolaa
    • 3 kpl punasipulia viipaloituna
    • Liemi:
    • 0,5 dl etikkaa, 24% Perstorp
    • 2 dl sokeria
    • 3 dl vettä
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia, tavallista tai luomua
    • Laakerinlehtiä
    • Kokonaisia mauste- ja mustapippureita

    Valmistus

    1. Laita kaikki ainekset pataan, kiehauta ja hauduta 1 minuutti.
    2. Kaada sienet kauniiseen tölkkiin.
    3. Revi sienet paloiksi, paista nopeasti öljyssä ja mausta hiutalesuolalla.
    4. Valuta sienet talouspaperin päällä.
    5. Laita sienet ja sipulit tölkkiin ja anna tekeytyä muutama päivä jääkaapissa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET