Kasvisruoka, Lisuke

Paahdettu kukkakaali ja parsakaali

Paahdettu kukkakaali ja parsakaali -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 pieni kukkakaali
    • 2 parsakaalia
    • Glaseeraus:
    • 2 rkl valkosipulia
    • 2 rkl sitruunamehua
    • 2 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • Tarjoiluun:
    • tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Jaa kukkakaali ja parsakaali suupalan kokoisiksi paloiksi.
    2. Sekoita glaseerauskastikkeen ainesosat keskenään. Sekoita kaalit kastikkeen joukkoon.
    3. Siirrä uunivuokaan ja paahda 15 min 200 asteessa.
    4. Ripottele päälle tuoreet yrtit ja tarjoile heti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET