Kasvisruoka, Lisuke, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Paahdettu kurpitsa

Paahdettu kurpitsa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 6

    noin 50 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl myskikurpitsa
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Glaseeraukseen:
    • 1 rkl hienoksi raastettua appelsiininkuorta
    • 1 rkl appelsiinimehua
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
    • 1 rkl hunajaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 dl silputtua karhunlaukkaa (vaihtoehtoisesti 1 dl silputtua lehtipersiljaa + 1 rkl raastettua valkosipulia)

    Valmistus

    1. Sekoita glaseerausainekset.
    2. Pese ja jaa kurpitsa hienoiksi paloiksi.
    3. Aseta kurpitsapalat uuninkestävään vuokaan.
    4. Sivele päälle runsaasti glaseerausta ja paahda kurpitsaa uunissa 160 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes se on kauniin väristä ja pehmeää.
    5. Valele kurpitsaa paistoliemellä kypsennyksen aikana.
    6. Tarjoile kurpitsa kasvissyöjän pääruokana tai osana pääsiäisbuffettia. (Älä syö kuorta, se on sitkeä ja kova.)

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET