Kasvisruoka, Keitto

Paahdettu tomaattikeitto

Paahdetun tomaattikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.6 kg kypsiä tomaatteja, kuutioituna
    • 3 salottisipulia, hienonnettuna
    • 4 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • tuoretta basilikaa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita hienonnetut tomaatit, sipulit ja valkosipuli uunivuokaan. Lisää oliiviöljy, mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Paahda uunissa 220 asteessa noin 15 min.
    3. Soseuta paahdetut kasvikset fondin kanssa samettiseksi keitoksi.
    4. Jaa keitto kulhoihin, koristele tuoreella basilikalla ja tilkalla oliiviöljyä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET