Kasvisruoka, Lisuke

Paahdetut juurekset

Paahdetut juurekset -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl varhaisperunaa
    • 4 kpl pientä porkkanaa
    • 4 kpl keltajuurta
    • 2 kpl pientä punasipulia
    • 2 rkl öljyä
    • 1 tl omenaviinietikkaa
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • 2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 nippu karhunlaukkaa tai pinaattia
    • Suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Pese ja viipaloi perunat puolen sentin viipaleiksi.
    2. Kuori porkkanat, punajuuret ja sipulit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
    3. Sekoita tilavassa kulhossa öljy, viinietikka, hunaja ja fondi.
    4. Lisää juurekset ja sekoita niin, että kaikki peittyy marinadiin.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita kaikki uuninkestävään vuokaan.
    6. Paahda juureksia noin 25-30 minuuttia 200 asteessa, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja pehmeitä.
    7. Kääntele karhunlaukka/pinaatti joukkoon ja tarjoa heti lisukkeena tai pääsiäisbuffetin osana.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET