Kasvisruoka, Lisuke

Paahdetut punajuuret fetalla

Paahdetut punajuuret fetalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g keltajuuria
    • 500 g punajuuria
    • 200 g pieniä sipuleita
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl valkoviinietikkaa
    • 1 rkl fariinisokeria
    • suolaa ja pippuria
    • 50 g babypinaattia
    • Fetakreemi:
    • 150 g fetajuustoa
    • 2 dl crème fraichea
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    Fetakreemi:
    1. Murustele fetajuusto, sekoita sen joukkoon crème fraiche ja Kasvisfondi.
    2. Siirrä jääkaappiin maustumaan.

    Uunijuurekset:
    1. Kuori ja paloittele kelta- ja punajuuret. Kuori sipulit. Siirrä kasvikset uunivuokaan.
    2. Sekoita rypsiöljy, valkoviinietikka ja fariinisokeri keskenään. Kaada seos kasvisten päälle uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
    3. Paahda kasviksia 200 asteisessa uunissa 25-30 min, kunnes juurekset ovat pehmeitä. Sekoita juureksia välillä paistamisen aikana.
    4. Sekoita babypinaatti paahdettujen kasvisten joukkoon. Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta fetakreemin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET