Kasvisruoka, Arkiruoka

Paistettu riisi

Paistetun riisin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä riisiä, esim. basmati
    • 2 rkl öljyä
    • 1 punainen paprika, kuutioituna
    • 1 keltainen paprika, kuutioituna
    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 4 kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 parsakaali, paloiteltuna
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1-3 tl sambal oelek -chilitahnaa
    • 4 rkl vaaleaa soijaa
    • 4 kananmunaa

    Valmistus

    1. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wok-pannussa. Paista kasviksia kuumalla lämmöllä muutama minuutti.
    2. Sekoita joukkoon riisi ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta fondilla, samba oelek -tahnalla ja soijalla.
    3. Paista kananmunat erillisellä pannulla.
    4. Tarjoile paistettu riisi kananmunien kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET