Kasvisruoka, Vuokaruoka

Parsakaali-juustopiirakka

Betyg:
  • Annokset: 6

    Skickat!

    Ainesosat

    • Pohja:
    • 200 g ruisleipäviipaleinta, murustettuna
    • 30 g voita
    • Täyte:
    • 350 g tuoretta parsakaalia, nuppuina
    • 1 tl suolaa
    • 4 kpl kananmunia
    • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
    • 2 dl Creme fraîchea tai smetanaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Kasvisfondia
    • yrttisekoitusta
    • 1 dl juustoraatetta, esim. emmental

    Valmistus

    1. Soseuta leipä ja voi yleiskoneessa.
    2. Painele massa vuokaan ja paista uunissa 200°C:ssa noin 8 min.
    3. Paloittele parsakaali ja keitä kevyesti suolatussa vedessä enintään 2 min.
    4. Sekoita yhteen kananmunat, tuorejuusto, creme fraiche, fondi, pippuri ja juustoraaste. Voit korvata Kanafondin halutessasi Kasvisfondilla.
    5. Laita parsakaalit pohjan päälle ja levitä täyte tasaisesti päälle.
    6. Paista uunissa 175°C:ssa noin 30 min.
    7. Anna piirakan levätä hetki ennen tarjoamista.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET