Kasvisruoka, Arkiruoka, Pastaruoka

Parsakaali-pinaattipasta

Parsakaali-pinaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 ann. pastaa
    • 200 g parsakaalinuppuja
    • 1 dl juustoraastetta
    • 1 dl kuohukermaa
    • 2 dl maitoa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tuoretta babypinaattia
    • 4 rkl pinjansiemeniä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    2. Keitä parsakaalinuppuja muutaman minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmentyneet mutta edelleen jänteviä.

    3. Kaada fondi, maito ja kerma kattilaan. Kääntele pasta ja parsakaali varovasti joukkoon.

    4. Ripottele juustoraaste joukkoon ja kuumenna niin, että juusto sulaa.

    5. Mausta suolalla ja pippurilla.

    6. Viimeistele kääntelemällä joukkoon pinjansiemenet ja pinaatti.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET