Kasvisruoka, Keitto

Parsakaalikeitto halloumi-juustolla

Parsakaalikeitto halloumi-juustolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 valkosipulin kynsi
    • 1 keltainen sipuli
    • 2 parsakaalia
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 l kookosmaitoa
    • 1-2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 100 g halloumi-juustoa
    • 4 rkl kurpitsansiemeniä
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Hienonna valkosipuli ja sipuli, pilko parsakaalit pienemmiksi paloiksi (varsi mukaan).
    2. Kuumenna kattilassa 2 rkl rypsiöljyä, ruskista valkosipulia, sipulia ja parsakaalia muutama minuutti.
    3. Lisää kookosmaito ja fondi, anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 min, kunnes parsakaali on pehmeää.
    4. Soseuta keitto tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Kuutioi halloumi-juusto ja paista kuutiot öljyssä kullanruskeaksi kurpitsansiementen kanssa.
    6. Tarjoile keitto syvistä kulhoista halloumin ja kurpitsansiementen kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET