Kasvisruoka, Keitto

Parsakaalikeitto kookosmaidolla ja tofulla

Parsakaalikeitto kookosmaidolla ja tofulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g parsakaalia
    • 1 kpl keltainen sipuli
    • 1 kpl valkosipulinkynsi
    • 1-3 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
    • 5 rkl rypsiöljyä
    • 4 dl kookosmaitoa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia, mieluiten luomu
    • 100 g pinaattia
    • Puristettu sitruuna
    • 100 g tofua
    • Tuoreita yrttejä
    • Suolaa

    Valmistus

    1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli, leikkaa parsakaali 2 cm:n paloiksi.
    2. Paista vihannekset 2 rkl öljyssä muutaman minuutin ajan, lisää sitten 5 dl vettä, kookosmaito ja Touch of Taste fondi.
    3. Anna kypsyä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää.
    4. Lisää pinaatti ja sambal oelek/chilikastike.
    5. Soseuta vihannekset sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella kattilassa.
    6. Mausta suolalla ja sitruunalla.
    7. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi, valuta neste pois ja paista ne sitten rapeaksi jäljellä olevassa öljyssä.
    8. Tarjoile keitto kulhossa, ripottele tofu päälle ja lisää tuoreita yrttejä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET