Kasvisruoka

Peruna-pinaattipaistos

Peruna-pinaattipaistoksen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 10 kpl keskikokoisia perunoita
    • 1 kpl keltasipulia
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • 65 g tuoretta lehtipinaattia
    • 1 kpl kananmunia
    • 2 dl kermaa
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Laita uuni kuumenemaan 225˚C:seen.
    2. Kuori ja keitä perunat miltei kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä. 
    3. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli ohuelti. 
    4. Viipaloi keitetyt perunat. 
    5. Paista perunat, sipulit ja valkosipuli puolessa määrässä öljyä paistinpannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita. 
    6. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    7. Laita voideltuun uuninkestävään vuokaan vuorotellen perunoita ja pinaattia. 
    8. Vispaa kananmunat ja kerma yhteen. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    9. Kaada munamaito tasaisesti perunoiden päälle vuokaan. 
    10. Paista uunissa, kunnes munamaito alkaa hyytyä, noin 15 minuuttia.
    11. Leikkaa paistoksesta sopivan kokoiset annospalat tai tarjoa suoraan vuoasta. 

      Koristele tuoreilla yrteillä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET