Kasvisruoka, Keitto

Peruna-purjososekeitto

Peruna-purjososekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g jauhoisia perunoita, kuorittuna ja kuutioituna
    • 10 cm pala purjosipulia, hienonnettuna
    • 1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 l vettä
    • 2 dl kuohukermaa
    • 2 dl täysmaitoa
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • ranskankermaa
    • tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Kuullota perunoita, purjosipulia ja valkosipulia voissa kattilassa. Älä ruskista.
    2. Lisää joukkoon fondi ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 min.
    3. Lisää joukkoon kerma ja maito. Anna kiehua vielä muutama minuutti.
    4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Tarjoile ranskankerman ja tuoreiden yrttien kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET