Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Perunasosekeitto

Perunasosekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g jauhoisia perunoita, kuorittuna ja kuutioituna
    • 1 kpl keltasipulia, pilkottuna
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 l vettä
    • 2 dl kuohukermaa
    • 2 dl maitoa
    • suolaa ja mustapippuria
    • tulista chilikastiketta, esim. Tabascoa
    • Tarjoiluun
    • cremè fraîchea
    • tuoreita yrttejä, maun mukaan

    Valmistus

    1. Kuullota perunat, sipuli ja valkosipuli voissa mutta älä anna niiden ruskistua.

    2. Lisää fondi ja vesi, keitä miedolla lämmöllä 20 min. ajan.

    3. Soseuta keitto ja laimenna kermalla ja maidolla. Anna hautua vielä pari minuuttia.

    4. Mausta suolalla, pippurilla, chilikastikkeella ja tarvittaessa lisää fondia.

    5. Annostele tarjolle, viimeistele annokset tuoreilla yrteillä ja nokareella cremè fraîchea.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET