Kasvisruoka, Lisuke

Perunasurvos

Perunasurvoksen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    40 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kg jauhoisia perunoita
    • 1 pieni sipuli, hienonnettuna
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl suolaa
    • voita

    Valmistus

    1. Kuori perunat ja laita ne kattilaan niin, että vesi peittää perunat juuri ja juuri.
    2. Keitä perunat pehmeiksi fondilla, suolalla ja sipulilla maustetussa vedessä.
    3. Valuta vesi pois. Purista perunat perunapuristimella ja viimeistele voilla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET