Kasvisruoka, Lisuke

Perunat liemessä

Perunat liemessä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g pieniä kiinteitä perunoita tai uusia perunoita
    • 1 purjosipuli, hienonnettuna
    • 1 porkkana, siivutettuna
    • 1 litra vettä
    • 3 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia

    Valmistus

    1. Pese perunat huolellisesti ja halkaise suuret perunat.
    2. Laita kattilaan vesi ja fondi. Kiehauta. Lisää perunat liemeen ja keitä 15 min.
    3. Lisää porkkana ja purjosipuli. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.
    4. Tarjoile perunat liemessä lihan, kalan tai broilerin tai kasvisruoan lisukkeena.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET