Kasvisruoka, Lisuke

Pikagrillattu maissi

Pikagrillatun maissin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    10 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 esikeitettyä maissia
    • 50 g voita
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 tl omenaviinietikkaa
    • 2 tl juoksevaa hunajaa

    Valmistus

    1. Sekoita voi, fondi, omenaviinietikka ja hunaja pienessä kattilassa. Anna voin sulaa.
    2. Grillaa maissit ja sivele niiden päälle maustettua voiseosta.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET