Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Betyg:
Annokset: 4
Ainesosat
- 1 rkl rypsiöljyä
- 10 kpl porkkanoita
- 2 kpl sipulia, pilkottuna
- 20 g tuoretta inkivääriä, raastettuna
- 1 l vettä
- 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
- 1 kpl appelsiinin puristettu mehu
- suolaa ja mustapippuria
Valmistus
- Kuullota öljyssä pieniksi paloitellut porkkanat, sipulit ja raastettu inkivääri.
- Lisää vesi ja fondi ja anna kiehua, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
- Korvaa haihtunut vesi ja kuumenna.
- Purista appelsiinista mehu ja kaada keittoon.
- Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessasi inkivääriä.
- Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.