Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Porkkana-inkiväärikeitto

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 10 kpl porkkanoita
    • 2 kpl sipulia, pilkottuna
    • 20 g tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 1 l vettä
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
    • 1 kpl appelsiinin puristettu mehu
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Kuullota öljyssä pieniksi paloitellut porkkanat, sipulit ja raastettu inkivääri.
    2. Lisää vesi ja fondi ja anna kiehua, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
    3. Korvaa haihtunut vesi ja kuumenna. 
    4. Purista appelsiinista mehu ja kaada keittoon.
    5. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessasi inkivääriä.
    6. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET