Kasvisruoka, Arkiruoka, Keitto

Porkkanakeitto

Porkkanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g porkkanaa
    • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
    • 2 rkl puristettua sitruunaa
    • 1 rkl raastettua sitruunankuorta
    • 1 kpl sipuli
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mieluiten luomu
    • Suolaa ja pippuria
    • Crème fraiche
    • Mango chutney

    Valmistus

    1. Kuori ja pilko sipuli ja porkkanat.
    2. Paista sipulia ja porkkanoita öljyssä muutaman minuutin ajan.
    3. Sekoita inkivääri, sitruunanmehu ja sitruunankuori, anna kiehua vielä muutaman minuutin ajan.
    4. Lisää 7 dl vettä, sekoita.
    5. Anna keiton keittyä hitaasti noin 20 minuuttia, kunnes porkkanat ovat pehmeitä.
    6. Soseuta vihannekset sauvasekoittimella tasaiseksi keitoksi.
    7. Lisää kerma.
    8. Kiehauta keitto, mausta kasvisfondilla, suolalla ja pippurilla.
    9. Tarjoile keitto kulhoissa, joiden päällä on crème fraichea ja mango chutney.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET