Kasvisruoka

Rapeat kasvispihvit

Rapeiden kasvispihvien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 8

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1.5 dl kauramaitoa
    • 1.5 dl vehnäjauhoja
    • 200 g jauhoista perunaa, raastettuna
    • 150 g bataattia, raastettuna
    • 150 g puna-, kelta- tai raitajuurta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • öljyä paistamiseen
    • Tarjoiluun:
    • kaurafraichea
    • paistettuja sieniä

    Valmistus

    1. Sekoita keskenään vehnäjauho ja kauramaito tasaiseksi seokseksi. Lisää raastetut kasvikset. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla.
    2. Kuumenna pannussa öljy ja paista massasta kullanruskeita pihvejä.
    3. Tarjoile kaurafraichen ja paistettujen sienien kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET