Kasvisruoka, Arkiruoka, Pataruoka

Ratatouille uunissa

Ratatouille uunissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    60 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 6 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1 punasipuli
    • 1 munakoiso
    • 1 kesäkurpitsa
    • 1 punainen paprika
    • 1 keltainen paprika
    • 4 tomaattia
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Huuhtele ja kuutioi kaikki kasvikset.
    2. Kuullota valkosipulia ja tomaattipyreetä öljyssä 1 min. Lisää fondi ja valkoviini. Siirrä sivuun.
    3. Laita kasvikset uunivuokaan ja kaada päälle valkosipuli-tomaattikastike. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 min.
    4. Tarjoile ratatouille pääruokana tai lisukkeena kalalle, kanalle tai lihalle.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET