Kasvisruoka, Lisuke

Ruusukaalipaistos punaviinillä

Ruusukaalipaistos punaviinillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g ruusukaalia, siistittynä
    • 200 g kantarelleja
    • 1 rkl voita
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 rkl mustaherukkahyytelöä
    • 2 salottisipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Laita ruusukaalit kattilaan, lisää hieman kylmää vettä, mausta suolalla ja pippurilla. Anna kiehua muutama minuutti.
    2. Kaada vesi pois ja anna ruusukaalien jäähtyä. Halkaise ruusukaalit pituussuunnassa ja halkaise tarvittaessa kantarellit.
    3. Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Lisää ruusukaalin puolikkaat ja kantarellit, ruskista kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta sivuun.
    4. Ruskista salottisipulia pannulla muutama minuutti. Lisää joukkoon balsamietikka, punaviini, fondi ja anna kiehua hieman kasaan muutaman minuutin ajan. Lisää mustaherukkahyytelö. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Tarjoile kasvikset ja kastike yhdessä haluamasi pyreen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET