Kasvisruoka

Sieni-valkosipulipasta

Sieni-valkosipulipasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 2

    noin 15 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 annosta keitettyä pastaa
    • 4 kpl valkosipulinkynttä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 200 g sieniä, esim. herkkusieniä
    • 2 kourallista rucolaa
    • 1 dl crème fraiche
    • 1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • 1 dl parmesaaniraastetta
    • Tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Viipaloi valkosipuli ja sienet.
    2. Paista niitä miedolla lämmöllä öljyssä muutaman minuutin ajan.
    3. Lisää fondi, crème fraiche ja puolet juustosta, mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Asettele lautasille, lisää päälle yrttejä ja loppu parmesaani.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET