Kasvisruoka, Lisuke

Sienilisuke

Sienilisukkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Vaihtoehto 1
    • 300 g sieniä, esim. herkkusieniä, kantarelleja, osterivinokkaita tai siitakesieniä
    • 2 rkl voita
    • 2 pientä sipulia
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Kantarellifondia
    • tuoreita yrttejä, hienonnettuna (esim. timjami ja laakerinlehti)
    • suolaa ja pippuria
    • Vaihtoehto 2
    • 300 g sieniä, esim. herkkusieniä, kantarelleja, osterivinokkaita tai siitakesieniä
    • 2 rkl voita
    • 2 pientä sipulia
    • 1.5 dl crème fraichea
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Kantarellifondia
    • tuoreita yrttejä, hienonnettuna (esim. timjami ja laakerinlehti)
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    Vaihtoehto 1

    1. Pilko ja viipaloi sienet, hienonna sipulit.

    2. Laita grillinkestävä paistinpannu grilliin, lisää voi. Paista sieniä ja sipulia pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita.

    3. Sekoita fondi 0,5 dl vettä, lisää seos paistinpannulle. Sekoita, kunnes neste on haihtunut pois.

    4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti!

     

    Vaihtoehto 2

    1. Pilko ja viipaloi sienet, hienonna sipulit.

    2. Laita grillinkestävä paistinpannu grilliin, lisää voi. Paista sieniä ja sipulia pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita.

    3. Lisää fondi ja crème fraiche pannulle. Anna kiehahtaa.

    4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile heti!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET