Kasvisruoka, Keitto

Syksyinen kasviskeitto

Syksyisen kasviskeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g vihanneksia, esim. keltajuurta, kukkakaalia, palsternakkaa ja porkkanaa
    • 2 rkl vehnäjauhoa
    • 5 dl maitoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl persiljaa, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Huuhtele, kuori ja pilko vihannekset sopivan kokoisiksi suupaloiksi.
    2. Sekoita kattilassa 5 dl vettä, maito ja vehnäjauhot. Keitä kiehuvaksi sekoittaen.
    3. Lisää vihannekset ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 8-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
    4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Tarjoile keitto kulhoista ja viimeistele persiljalla!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET