Kasvisruoka, Keitto

Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto

Täyteläinen kantarelli-maa-artisokkakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 250 g kantarelleja
    • 200 g kuorittuja maa-artisokkia suurina kuutioina
    • 1 kpl suuri keltasipuli, hienonnettuna
    • 0.25 kpl purjoa, ohueksi viipaloituna
    • 3 dl kermaa
    • 3 dl maitoa
    • 50 g voita
    • 6 dl vettä
    • 5 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
    • 0.5 dl sherryä, puolikuivaa
    • 0.5 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paista kantarellit ja kuutioidut maa-artisokat voissa. 
    2. Suolaa ja pippuroi kevyesti.
    3. Ota 1/3 sekoituksesta koristelua varten syrjään. 
    4. Kuullota sipuli ja purjo loppujen sienten kanssa. 
    5. Lisää kerma, maito, vesi ja fondi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 min. 
    6. Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi ja hienoksi. 
    7. Mausta sherryllä, suolalla ja pippurilla. 
    8. Koristele sieni-maa-artisokkasekoituksella sekä persiljalla. 
    9. Tarjoa lisäksi rapeaa, uunituoretta leipää.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET