Kasvisruoka, Keitto

Tofu-nuudelikeitto

Tofu-nuudelikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 50 g nuudeleita
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1-2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 2,5 dl vettä
    • 50 g tofua, kuutioituna
    • 0.5 dl sieniä, siivutettuna
    • 1 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 dl kiinankaalia, siivutettuna
    • 1 rkl punaista paprikaa, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, jonka jälkeen huuhtele ne kylmällä vedellä.
    2. Keitä fondilla maustettu vesi. Lisää tofu, sienet, kevätsipuli, kiinankaali, paprika ja nuudelit.
    3. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    4. Anna keiton kypsyä muutama minuutti. Tarjoile!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET