Kasvisruoka, Lisuke

Tomaatti-persilja kvinoa

Tomaatti-persilja kvinoan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 3 dl kvinoaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Huuhtele kvinoa huolellisesti tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa fondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti.
    2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää kvinoa. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Mikäli salaatti maistuu liian happamalta, voit lisätä joukkoon hieman juoksevaa hunajaa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET