Kasvisruoka, Pastaruoka

Tomaatti-pinaattipasta

Tomaatti-pinaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa, esim. linguinea tai spagettia
    • 300 g kasviproteiinivalmistetta, esim. Oumph! tai Nyhtökaura
    • 2 sipulia, hienonnettuna
    • 1 rasia kirsikkatomaatteja
    • 50 g tuoretta pinaattia
    • 1 dl oliiviöljyä
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä paistokasarissa. Kuullota sipulia öljyssä noin 5 min.
    2. Lisää joukkoon valitsemasi kasviproteiinivalmiste sekä tomaatit, anna kypsyä muutama minuutti.
    3. Lisää joukkoon fondi, keitetty pasta, pinaatin lehdet ja loput oliiviöljystä.
    4. Kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET